BioPulse therapie

WAT IS BIOPULSE THERAPIE?


BioPulse Therapy is een intensieve huidherstel-behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

Anti-aging met biopulse therapie

Bevat het synthetische stoffen?

Nee, de behandeling is volledig natuurlijk. We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van natuurlijke stoffen, die verschillende processen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit, en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief. 

Heb je vragen over Biopulse Therapie of wil je graag een intakegesprek inplannen? Neem gerust contact met ons op.

Hoe werkt een behandeling met biopulse therapie?

Het masker bestaat uit twee bioactieve poeders en een activator.
Na het aanbrengen, activeert het masker transferase, een overdrachtsenzym die het lichaam o.a. aanzet om zuurstofrijk bloed naar de epidermis te vervoeren. Dit kan een oxygenatie effect geven, waarbij een netwerk van kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien is. Dit is een zeer positief, uniek en niet schadelijk effect.
Zuurstofrijk bloed is namelijk helder-rood van kleur, het vervoeren van dit zuurstofrijke bloed naar de epidermis kan daardoor tijdelijk zichtbaar zijn.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is een biopulse behandeling met enzymatisch masker?

Een biopulse behandeling met enzymatisch masker is een natuurlijke anti-aging behandeling die gericht is op het verbeteren van de gezondheid en uitstraling van de huid. Het enzymatische masker bevat natuurlijke ingrediënten die helpen om de huid te exfoliëren en te voeden.

Is een biopulse behandeling met enzymatisch masker geschikt voor alle huidtypen?

Ja, een biopulse behandeling met enzymatisch masker is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling is ontworpen om de gezondheid van de huid te verbeteren en de tekenen van veroudering te verminderen, ongeacht het huidtype.

Hoe werkt een biopulse behandeling met enzymatisch masker?

De biopulse behandeling met enzymatisch masker werkt door de huid te exfoliëren en te voeden. Het enzymatische masker bevat natuurlijke ingrediënten die helpen om dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen. Dit helpt de huid om nieuwe cellen aan te maken en de tekenen van veroudering te verminderen.

Hoe lang duurt een biopulse behandeling met enzymatisch masker?

Een biopulse behandeling met enzymatisch masker duurt meestal tussen de 45 en 60 minuten. Dit kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften van de patiënt en de ernst van de huidproblemen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om resultaten te zien?

Het aantal behandelingen dat nodig is om resultaten te zien, kan variëren tussen de 3 en de 6 behandelingen.

Nooit meer scheren?

Ook geschikt voor mannen! 🎉🎉🎉

Alle lichaamsdelen zijn veilig en pijnloos te behandelen. Vraag gerust naar meer informatie of boek je afspraak online