Cryolipolyse en Lymfedrainage

Boek uw pakket hieronder

Zomer in zicht

Zomer is in zicht en dat betekent dat het tijd is om je lichaam klaar te maken voor het strand! Ben je klaar om die hardnekkige vetrolletjes aan te pakken en je lichaam in vorm te krijgen voor de zomer? Zo ja, dan hebben wij de oplossing voor jou!

It’s Plasma Lift Nederland biedt een unieke combinatiebehandeling aan van Cryolipolyse en Lymfedrainage. Cryolipolyse is een innovatieve behandeling die gericht is op het bevriezen van vetcellen, waardoor ze op een natuurlijke manier worden afgebroken en afgevoerd door het lichaam. Lymfedrainage is een techniek die gericht is op het stimuleren van de lymfecirculatie, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en je lichaam slanker en gezonder wordt.

Met deze combinatiebehandeling krijg je niet alleen een slanker en strakker lichaam, maar je zult je ook energieker en gezonder voelen! Bovendien is het een veilige en pijnloze behandeling die geschikt is voor iedereen die last heeft van hardnekkige vetophopingen.

Dus waar wacht je nog op? Maak een afspraak bij It’s Plasma Lift Nederland en zorg ervoor dat je deze zomer vol zelfvertrouwen op het strand verschijnt!

Voor wie is het bedoeld?


De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Heb je last van lichaamsvet dat je met sporten of diëten maar niet weg krijgt? Dan is vetbevriezing de oplossing!

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling, ook wel bekend als Cryolipolyse Ultra Pro, wordt het lichaamsvet bevroren en vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Cryolipolyse Ultra pro vermindert plaatselijke vetophopingen door vetcellen in het lichaam af te koelen tot -11 graden waarna ze afbreken en uit je lichaam wegvloeien, via afvalstoffen, op natuurlijke wijze. Een vermindering van hardnekkig vet zonder grote extensief sporten of veeleisende diëten. 

Door lokaal en gedoseerd bevriezen van vetcellen kunnen bij mannen en vrouwen de probleemzones zoals buik, love handles, bovenarmen, (kipfiletjes) binnenkant bovenbenen, billen en zelfs de onderkin effectief en definitief worden aangepakt. Een behandeling duurt slechts 30 minuten, zonder hersteltijd.

Uniek 360 graden Koelsysteem!

Dit houdt in dat de huid, in een behandel applicator, vacuüm gezogen wordt en de lichaamszone, daardoor, rondom gekoeld wordt. Daar waar andere apparaten slechts 40% kunnen koelen, koelt de its Cryolipolyse Ultra Pro dus 100% de gehele zone.

Hierdoor ontstaat er op elk gebied dezelfde diepe koeling. De kou vervliegt dus niet, waardoor de behandeling effectiever is en het eindresultaat verbetert tot zelfs 40% (in tegenstelling tot andere apparaten die tussen de 20% en 30% vet reductie oplevert) 

Water drinken en geen alcohol

Let op: Na de behandeling moet er veel water worden gedronken (bij voorkeur 2-2,5 liter per dag). Dit zorgt ervoor dat de afvoer van de vetcellen wordt bevorderd. Het water zorgt er namelijk voor dat de geknapte vetcellen snel afgevoerd kunnen worden, waardoor het lichaam weer vrij is van de “dode” cellen en weer opnieuw behandeld kan worden. Alcohol mag absoluut niet omdat dit de behandeling meteen te niet doet.

Resultaat na 1 behandeling! 

Behandel applicators

De behandel applicators van de its Cryolipolyse Ultra Pro zijn vervaardigd van hoogwaardige siliconen voor comfortabele behandelingen.  Als extra optie is een groot unieke behandel applicator voor de cliënten met een grotere buikomvang beschikbaar.

Duur behandeling: 30 minuten (Eenmaal per 6 weken)
Advies: 3 behandelingen (pijnloos en veilig)

Zijn er bijwerkingen?

Direct na de behandeling is de huid wat rood en gezwollen. Dit wordt er door de behandelaar uit gemasseerd. Een paar uur na de behandeling kunnen er blauwe plekken ontstaan.

20% tot 30%
reductie van vet

De voordelen van Cryolipolyse Ultra Pro op een rij:


Duur behandeling: 30 minuten (Eenmaal per 6 weken)
Advies: 3 behandelingen (pijnloos en veilig)

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan

We sturen alleen leuke acties en beauty tips

Heb jij een salon? Dan is deze aanbieding echt wat voor jou!

Revolutionair! Plasma Pen inclusief training voor €799 🎉🎉🎉

Upgrade uw salon met de innovatieve Plasma Pen inclusief basis training van Its Plasma Lift! Bestel nu voor €799 excl. btw en bied uw klanten de nieuwste technologie op het gebied van huidverjonging.