Cryolipolyse Ultra Pro

Wat is Cryolipolyse Ultra Pro


Its Cryolipolyse Ultra Pro is een professioneel apparaat dat in slechts 30 minuten de probleemzones aanpakt.
1 behandeling per zes weken en na slechts 3 a 4 behandelingen is het resultaat bereikt.

Voor wie is het bedoeld?


De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Heb je last van lichaamsvet dat je met sporten of diëten maar niet weg krijgt? Dan is vetbevriezing de oplossing!

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling, ook wel bekend als Cryolipolyse Ultra Pro, wordt het lichaamsvet bevroren en vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Cryolipolyse Ultra pro vermindert plaatselijke vetophopingen door vetcellen in het lichaam af te koelen tot -11 graden waarna ze afbreken en uit je lichaam wegvloeien, via afvalstoffen, op natuurlijke wijze. Een vermindering van hardnekkig vet zonder grote extensief sporten of veeleisende diëten. 

Door lokaal en gedoseerd bevriezen van vetcellen kunnen bij mannen en vrouwen de probleemzones zoals buik, love handles, bovenarmen, (kipfiletjes) binnenkant bovenbenen, billen en zelfs de onderkin effectief en definitief worden aangepakt. Een behandeling duurt slechts 30 minuten, zonder hersteltijd.

Uniek 360 graden Koelsysteem!

Dit houdt in dat de huid, in een behandel applicator, vacuüm gezogen wordt en de lichaamszone, daardoor, rondom gekoeld wordt. Daar waar andere apparaten slechts 40% kunnen koelen, koelt de its Cryolipolyse Ultra Pro dus 100% de gehele zone.

Hierdoor ontstaat er op elk gebied dezelfde diepe koeling. De kou vervliegt dus niet, waardoor de behandeling effectiever is en het eindresultaat verbetert tot zelfs 40% (in tegenstelling tot andere apparaten die tussen de 20% en 30% vet reductie oplevert) 

Water drinken en geen alcohol

Let op: Na de behandeling moet er veel water worden gedronken (bij voorkeur 2-2,5 liter per dag). Dit zorgt ervoor dat de afvoer van de vetcellen wordt bevorderd. Het water zorgt er namelijk voor dat de geknapte vetcellen snel afgevoerd kunnen worden, waardoor het lichaam weer vrij is van de “dode” cellen en weer opnieuw behandeld kan worden. Alcohol mag absoluut niet omdat dit de behandeling meteen te niet doet.

Resultaat na 1 behandeling! 

Behandel applicators

De behandel applicators van de its Cryolipolyse Ultra Pro zijn vervaardigd van hoogwaardige siliconen voor comfortabele behandelingen.  Als extra optie is een groot unieke behandel applicator voor de cliënten met een grotere buikomvang beschikbaar.

Duur behandeling: 30 minuten (Eenmaal per 6 weken)
Advies: 3 behandelingen (pijnloos en veilig)

Zijn er bijwerkingen?

Direct na de behandeling is de huid wat rood en gezwollen. Dit wordt er door de behandelaar uit gemasseerd. Een paar uur na de behandeling kunnen er blauwe plekken ontstaan.

20% tot 30%
reductie van vet

De voordelen van Cryolipolyse Ultra Pro op een rij:


Duur behandeling: 30 minuten (Eenmaal per 6 weken)
Advies: 3 behandelingen (pijnloos en veilig)

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is Cryolipolyse Ultra Pro?

Cryolipolyse Ultra Pro is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van koude temperaturen om vetcellen te verminderen. Het werkt door de vetcellen af te koelen tot een temperatuur waarbij ze worden vernietigd en vervolgens door het lichaam worden afgevoerd.

Voor wie is Cryolipolyse Ultra Pro geschikt?

Cryolipolyse Ultra Pro is geschikt voor mensen die hardnekkige vetophopingen hebben die niet reageren op dieet en lichaamsbeweging. Het is niet bedoeld als gewichtsverlies behandeling, maar eerder als contouring en vormgeving van het lichaam.

Is Cryolipolyse Ultra Pro veilig?

Cryolipolyse Ultra Pro is over het algemeen veilig en heeft weinig bijwerkingen. Sommige patiënten kunnen tijdelijk roodheid, zwelling of gevoelloosheid ervaren op het behandelde gebied. Het is belangrijk om een gekwalificeerde behandelaar te zoeken die ervaring heeft met Cryolipolyse Ultra Pro.

Hoeveel sessies zijn er nodig voor optimale resultaten?

Het aantal sessies dat nodig is voor optimale resultaten varieert afhankelijk van het individu en het gebied dat wordt behandeld. Over het algemeen zijn er 3 sessies nodig om zichtbare resultaten te behalen. Het is belangrijk om een gekwalificeerde behandelaar te raadplegen om een behandelplan op maat te maken.

Wanneer kan ik resultaten verwachten van Cryolipolyse Ultra Pro?

De resultaten van Cryolipolyse Ultra Pro zijn geleidelijk en kunnen zich tot enkele maanden na de behandeling blijven ontwikkelen. De meeste klanten zien echter binnen 2 tot 4 maanden na de behandeling resultaten. Het is belangrijk om te weten dat deze behandeling nog 6 maanden doorwerkt. Daarom is het belangrijk een gezonde levensstijl te op na te houden zodat je de resulaten zal behouden.

Nooit meer scheren?

Ook geschikt voor mannen! 🎉🎉🎉

Alle lichaamsdelen zijn veilig en pijnloos te behandelen. Vraag gerust naar meer informatie of boek je afspraak online