its Body Shape

ITS BODY SHAPE PRO BEHANDELING

Met de Ist Body Shape pro behandeling wordt de huid behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De synergie van deze componenten resulteert in een zeer effectieve aanpak: Het infrarode licht zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte. De bipolaire radiofrequentie (RF) zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm. De juiste temperatuur van de huid is hierbij van groot belang. Tijdens de behandeling wordt de temperatuur regelmatig gemeten met een speciale thermometer. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de ‘rollen zorgen voor een diepe massage die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert.

CELLULITE BEHANDELING

Duidelijke reductie van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek binnen 6 behandelingen. Its Body Shape pro is een medische, maar niet chirurgische en niet invasieve behandeling om cellulite glad te strijken, plaatselijke vetophopingen te verwijderen en de huid te verstevigen. De drievoudige aanpak van de Its Body Shape pro is uniek en de resultaten zijn opzienbarend. Een Its Body Shape pro kuur bestaat in de regel uit 6 tot 10 behandelingen die elke 5 dagen worden uitgevoerd .Elke behandeling duurt 45 – 60 minuten voor het hele lichaam en 10 minuten voor een zone . In bijna alle gevallen zullen de eerste resultaten na 4 behandelingen goed waarneembaar zijn. Maar er wordt voorgesteld om alle behandelingen af te maken. Indien nodig is extra behandeling aanvaardbaar. voor de klanten na een interval van 3 maanden Na 8 behandelingen is er een duidelijke afname van de cellulite en een meetbare afname de lichaamsomtrek. Daarbij verbeteren contouren aanzienlijk en de huid wordt strakker, gladder en steviger. De Its Body Shape pro behandeling is een krachtige behandeling, toch voelt het niet pijnlijk aan. Wel zal uw huid wat rood zijn en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling. Na de behandeling kunt u uw normale activiteiten voortzetten. Het is raadzaam, in verband met de afvoer van afvalstoffen, na een behandeling extra water te drinken.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de its Body Shape Pro behandeling?

De its Body Shape Pro behandeling is een niet-invasieve behandeling die wordt uitgevoerd met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. Het is ontworpen om de huid strakker en gladder te maken, cellulitis te verminderen en het lichaam te vormen.

Is dit schadelijk voor mijn lichaam

Het proces is niet schadelijk voor uw lichaam. Achteraf dient men veel water te drinken om de afgebroken vetcellen uit het lichaam te drijven (urine)

Contra-indicaties

De BodyShape Pro behandeling kan niet uitgevoerd worden in de volgende gevallen:

– Bij patiënten met een beperkte onderhuidse (subcutane) vetlaag (van minder dan 1,5cm) in de behandelde zone

– Tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding

– Tijdens de behandeling van een hernia in de buik (abdominale hernia)

– Wanneer u recente littekens of striemen hebt in het behandelingsgebied

– Wanneer u last hebt van spataderen

– Personen met een pacemaker

Bij chronische ziektes zoals:

– een verstoord immuunsysteem

– bindweefselziektes

– een gestoorde wondheling

– een huidziekte (dermatose) in de behandelingszone

– cliënten onder de leeftijd van 18 jaar

Wat bedoelen wij met 1 zone
 • De klant laat zien welk op gebied er vetcellen weg moeten en wij bakenen deze aangeduide zones af. Sommige zones zijn parallel; zoals de armen, benen of love handels. Hier wordt altijd de linker en de rechterkant tegelijk genomen. Dit valt onder 1 zone.
 • Zie voorbeelden van telkens één zone hieronder:
 • Lovehandels
 • Armen
 • Onderbillen
 • Onderbuik
 • Bovenbuik
 • Binnen benen (links en rechts)
 • Onderkin Rug bh-lijn (Links en rechts)
Welke zones kan ik laten behandelen?
   • Love handles
   • Onderbuik
   • Bovenbuik
   • Armen
   • Dijbeen
   • Binnenkant dijen
   • Rug (bh-band)
   • Onderbil

   Een zone is altijd parallel, dus links en rechts. Bijvoorbeeld, armen is één zone, dat wil zeggen dat we de linker en de rechterarm tegelijk behandelen.

Is de its Body Shape Pro behandeling veilig?

Ja, de its Body Shape Pro behandeling is veilig. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën die niet schadelijk zijn voor de huid of het lichaam. Het is niet-invasief en er is geen hersteltijd nodig.

Hoe werkt de its Body Shape Pro behandeling?

De behandeling maakt gebruik van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage om de huid te verwarmen en de bloedsomloop te verbeteren. Dit bevordert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid strakker en gladder wordt. Het vacuüm en de mechanische massage stimuleren de afbraak van vetcellen, waardoor de cellulitis wordt verminderd en het lichaam wordt gevormd.

Hoe lang duurt de its Body Shape Pro behandeling?

Een enkele behandeling duurt meestal 10-45 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. Voor optimale resultaten worden meerdere behandelingen aanbevolen, meestal 4-10 behandelingen, met tussenpozen van 1-2 weken.

Wanneer kan ik resultaten verwachten na een its Body Shape Pro behandeling?

Sommige patiënten zien al na de eerste behandeling een verandering in de huidtextuur en -toon. De meeste patiënten zien echter na 4 behandelingen de beste resultaten, zoals een vermindering van cellulitis, een strakkere huid en een gevormd lichaam.

Nooit meer scheren?

Ook geschikt voor mannen! 🎉🎉🎉

Alle lichaamsdelen zijn veilig en pijnloos te behandelen. Vraag gerust naar meer informatie of boek je afspraak online