Jett plasma lift Profi

Wat is de Jett plasma lift Profi?

De Jett Plasma Lift Profi is een modern cosmetisch apparaat en is ontwikkeld en geproduceerd in Tsjechië. Het apparaat is geschikt voor het verwijderen van kleine cosmetische onvolkomenheden en voor professionele cosmetische behandelingen. De resultaten zijn meteen na de behandeling zichtbaar.

Hoe werkt het?


De Jett Plasma Lift Profi werkt met een gepatenteerde gelijkstroom

plasma-straal. Deze plasma-straal beïnvloedt het biologisch weefsel en zorgt voor de gewenste reactie van het lichaam; bv.egaliseren huid en en verstevigen van opperhuid. De plasma-straal gebruikt de scan-plasma techniek en de dot by dot techniek.

De Jett Plasma Lift Profi wekt de plasmastraal op met een gelijkstroom we de huid kunnen voorbehandelen: “scannen” we de huid en behandelen deze voor. Dit zorgt direct voor huidversteviging, verbeterde elasticiteit en stimulatie van de weerstand van de huid.

 

Direct
resultaat
na de eerste behandeling!

De Jett Plasma Lift Profi behandeling heeft een minimale bijwerking, een relatief korte hersteltijd en een langdurig resultaat. Het resultaat is natuurlijk en direct zichtbaar na één behandeling. Na de behandeling een geringe herstelperiode.

Voordelen Jett Plasma Lift Profi 


De Jett Plasma Lift Profi wekt de plasmastraal op met een gelijkstroom we de huid kunnen voorbehandelen: “scannen” we de huid en behandelen deze voor. Dit zorgt direct voor huidversteviging, verbeterde elasticiteit en stimulatie van de weerstand van de huid. Pas daarna werken we met de gefocuste plasmastraal in de diepte. Het voordeel ten opzichte van andere apparaten is dat u daardoor minder korstvorming en een snellere hersteltijd hebt.
 

Scan-plasma en dot techniek

Met de Jett Plasmatechniek kunnen we “scannen” ofwel voorbehandelen. Dit zorgt direct voor huidversteviging, verbeterde elasticiteit en stimulatie van de weerstand van de huid. Vervolgens zetten we dots van 0,1 mm, een gepatenteerde techniek waarmee we de energie op één punt richten. Hiermee bereiken we een diepte van 0,2 tot 0,4 mm. Dit geeft een liftend effect en de dots zijn nauwelijks zichtbaar.

 

Resultaat Jett Plasma Lift Profi


De Jett Plasma Lift Profi behandeling heeft een minimale bijwerking, een relatief korte hersteltijd en een langdurig resultaat. Het resultaat is natuurlijk en direct zichtbaar na één behandeling. In de daaropvolgende periode vernieuwt uw huid en maakt het collageen en elastine aan.

Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt, een prachtige, elastische, strakkere, jongere en stralende huid!

Heb jij een salon? Dan is deze aanbieding echt wat voor jou!

Revolutionair! Plasma Pen inclusief training voor €799 🎉🎉🎉

Upgrade uw salon met de innovatieve Plasma Pen inclusief basis training van Its Plasma Lift! Bestel nu voor €799 excl. btw en bied uw klanten de nieuwste technologie op het gebied van huidverjonging.