Laserontharing

Zeg gedag tegen ongewenst haargroei

Laserontharing is een effectieve en pijnloze behandeling tegen ongewenste haargroei. In 6 tot 8 behandelingen wordt 98% van het haar permanent verwijderd. Bij Its Plasmalift Nederland werken wij met de krachtigste laser genaamd its Diode Ice Laser 3 wave Beauty Medical Pro.

Voordelen van its Diode ICE Laser 3 Wave Beauty Medical Pro

De energie van het apparaat wordt veilig naar de haarwortel geleid. De lichtstraal warmt het haarzakje op, waardoor dit wordt kapotgemaakt. Op de plek van het kapotgemaakte haarzakje kan geen nieuw haarzakje meer ontstaan. Omdat niet elke haar in dezelfde fase zit (er is een groei-,slaap-en overgangsfase), kun je een gebied nooit in een behandeling compleet ontharen. Je bereikt namelijk alleen maar de haren die zich in de groeifase bevinden. Dit is op te lossen door de behandelingen een aantal malen met tussenpoos van 3 weken, te herhalen. De behandelingen kunnen het hele jaar worden uitgevoerd.

 

Wist u dit over het FAC systeem?

Een uiterst compacte lichtbron met zeer hoge intensiteit zorgt ervoor dat er dieper tot in de haarzakjes gelaserd wordt. Hierdoor is het mogelijk om, om de 3 weken te ontharen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is laserontharing en hoe werkt het?

Laserontharing is een cosmetische procedure waarbij laserlicht wordt gebruikt om de haarzakjes te vernietigen, waardoor de haargroei wordt verminderd of gestopt. De Its Diode Ice Laser 3 Wave beauty/medical pro maakt gebruik van specifieke golflengtes van laserlicht die worden geabsorbeerd door het pigment in het haar. Dit zorgt ervoor dat de haarzakjes worden vernietigd zonder de omliggende huid te beschadigen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor volledige laserontharing?

Het aantal behandelingen dat nodig is voor volledige laserontharing varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de haarkleur, huidskleur, haartype en de grootte van het te behandelen gebied. Over het algemeen zijn er echter 6 tot 8 behandelingen nodig met een tussenpoos van 3 weken om tot het gewenste resultaat te komen.

Is laserontharing pijnlijk?

De Its Diode Ice Laser 3 Wave beauty/medical pro heeft een geïntegreerd koelsysteem dat de huid koelt tijdens de behandeling, waardoor de behandeling als pijnloos wordt ervaren

Zijn er bijwerkingen verbonden aan laserontharing?

Laserontharing is over het algemeen veilig, maar er kunnen bijwerkingen optreden. Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer roodheid en lichte jeuk. Deze bijwerkingen zijn meestal tijdelijk en verdwijnen binnen enkele uren tot 1-2 dagen. Het is belangrijk om de instructies van de specialist op te volgen om de kans op bijwerkingen te minimaliseren.

Is laserontharing geschikt voor alle huidtypes en huidskleur

Een laserontharing met ons apparaat is geschikt voor alle huidtypes en huidskleur

Nooit meer scheren?

Ook geschikt voor mannen! 🎉🎉🎉

Alle lichaamsdelen zijn veilig en pijnloos te behandelen. Vraag gerust naar meer informatie of boek je afspraak online