Laserontharing

Zeg gedag tegen ongewenst haargroei

Laserontharing is een effectieve en pijnloze behandeling tegen ongewenste haargroei. In 6 tot 8 behandelingen wordt 98% van het haar permanent verwijderd. Bij Its Plasmalift Nederland werken wij met de krachtigste laser genaamd its Diode Ice Laser 3 wave Beauty Medical Pro.

Voordelen van its Diode ICE Laser 3 Wave Beauty Medical Pro

De energie van het apparaat wordt veilig naar de haarwortel geleid. De lichtstraal warmt het haarzakje op, waardoor dit wordt kapotgemaakt. Op de plek van het kapotgemaakte haarzakje kan geen nieuw haarzakje meer ontstaan. Omdat niet elke haar in dezelfde fase zit (er is een groei-,slaap-en overgangsfase), kun je een gebied nooit in een behandeling compleet ontharen. Je bereikt namelijk alleen maar de haren die zich in de groeifase bevinden. Dit is op te lossen door de behandelingen een aantal malen met tussenpoos van 3 weken, te herhalen. De behandelingen kunnen het hele jaar worden uitgevoerd.

 

Wist u dit over het FAC systeem?

Een uiterst compacte lichtbron met zeer hoge intensiteit zorgt ervoor dat er dieper tot in de haarzakjes gelaserd wordt. Hierdoor is het mogelijk om, om de 3 weken te ontharen.

Heb jij een salon? Dan is deze aanbieding echt wat voor jou!

Revolutionair! Plasma Pen inclusief training voor €799 🎉🎉🎉

Upgrade uw salon met de innovatieve Plasma Pen inclusief basis training van Its Plasma Lift! Bestel nu voor €799 excl. btw en bied uw klanten de nieuwste technologie op het gebied van huidverjonging.