3D Filler Pen

3D Filler pen

Wij hebben een unieke lipvuller met een drievoudige werking. 100% veilig en biologisch speciaal ontwikkeld door een Laboratorium. Dit nieuwste product is uniek omdat het de lippen zowel voller maakt als hydrateert en lijntjes rond de mond gladstrijkt. Het resultaat is een gladder en voller paar lippen die er niet drastisch anders uitzien dan de pruilmond waarmee u bent geboren, alleen weelderiger. De geheime bestanddelen is de VYCROSS-technologie, die vocht aantrekt en vasthoudt dankzij speciale niveaus van HA (hyaluronzuur).

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur of natrium hyaluronaat is een suikermolecuul ,een polysacharide met hoog moleculair gewicht. Een enkele molecuul kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden. Dit zuur is een natuurlijk middel dat in zowel de huid als het bindweefsel in ons lichaam aanwezig is.

Als er een gebied op uw lippen is waarop u de volheid wilt richten laat het voor de behandeling weten. Er is geen one-size-fits-all benadering van lip-injecties. U kunt de bovenlip en/of de onderlip vullen of u kunt de filler in het middengebied richten. Een ervaren injector weet precies hoe ze lipfiller-behandelingen moeten uitvoeren, zodat de lippen symmetrisch en natuurlijk ogend zijn. Na de behandeling is geen massage nodig en ontstaan er geen bultjes en blauwe plekken.

Wanneer mag u niet met hyaluronzuur fillers worden behandeld?

1.Indien u al eerder een overgevoeligheidsreactie had op een hyaluronzuur filler.

2.Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft.

3.Indien er al een permanent vulmateriaal op de plek van behandeling aanwezig is.

4.Indien er een ander vulmateriaal op de plek van behandeling zit waarvan niet duidelijk is of het met hyaluronzuur samen kan.

5 Indien u lijdt aan een (actieve) herpes simplex infectie (koortslip).

Bij een actieve koortslip wordt de behandeling uitgesteld.

Behandeling

Uw lippen zullen niet slap worden als u op een gegeven moment geen lip-injecties meer wil. Uw lippen zullen weer normaal worden als u stopt met injecteren. Uw oorspronkelijke lippen zullen niet zakken nadat de injecties vervagen. Het goede nieuws is: het hyaluronzuur dat met de filler in uw lippen wordt geïnjecteerd, genereert nog meer HA-productie op de plaats waar het wordt geïnjecteerd. Dit betekent dat uw lippen mogelijk voller blijven door eerdere injecties en heeft u bij een herhaling slechts 50% filler nodig. U kunt tijdens uw lunchpauze of na het werk een afspraak maken voor lip-injecties; er is geen downtime met lipfiller-behandelingen bij Its Plasma Lift Nederland. De behandeling zelf duurt slechts ongeveer 15 minuten. Verdoving is niet nodig.

Geen last van
bultjes en blauwe plekken
en geen herstel tijd. Direct een prachtig resultaat!

Resultaten

Na uw afspraak kunt u gewoon doorgaan en heeft u geen last van blauwe plekken of zwellingen /bultjes. U zult onmiddellijk voldoening krijgen. U zult de resultaten onmiddellijk zien. Fillers in Lips gaan niet eeuwig mee. Fillers van iets Plasma Lift Nederland gaan ongeveer 6 tot 12 maanden mee. Het lichaam van sommige mensen metaboliseert het vulmiddel sneller, terwijl het bij anderen langer kan duren; dus minimaal 6 maanden tot 12 maanden.

Professionaliteit

Wij weten precies hoe we lipfiller-behandelingen pijnloos en professioneel moeten uitvoeren, zodat de lippen symmetrisch en natuurlijk ogend zijn. Bij its plasma lift Nederland aan de  Demmersweg 66 te Hengelo. De plek waar met veel ervaring de lipfiller pijnloos bij u wordt geplaatst.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de 3D Filler pen van itsyourbeauty.nl?

De 3D Filler pen van itsyourbeauty.nl is een apparaat dat wordt gebruikt voor lipfiller behandelingen. Het maakt gebruik van hyaluronzuur injecties om de lippen te vergroten en te vormen.

Is de 3D Filler pen van itsyourbeauty.nl veilig?

Ja, de 3D Filler pen van itsyourbeauty.nl is veilig. Het apparaat maakt gebruik van steriele naalden en de hyaluronzuur injecties zijn van hoge kwaliteit, 100% biologisch en veilig voor gebruik.

Doet een lipfiller behandeling met de 3D Filler pen pijn?

Het gebruik van de 3D Filler pen van itsyourbeauty.nl kan lichte pijn of ongemak veroorzaken tijdens de behandeling. Echter, de behandelaar kan een ondersteunende crème aanbrengen om het ongemak te verminderen.

Hoe lang blijft het resultaat van een lipfiller behandeling met de 3D Filler pen zichtbaar?

Het resultaat van een lipfiller behandeling met de 3D Filler pen is meestal zichtbaar gedurende 6-12 maanden. Na deze periode kan een nieuwe behandeling nodig zijn om het resultaat te behouden.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van een lipfiller behandeling met de 3D Filler pen?

Na uw afspraak kunt u gewoon doorgaan en heeft u geen last van blauwe plekken of zwellingen bultjes. U zult onmiddellijk voldoening krijgen. U zult de resultaten onmiddellijk zien.

Nooit meer scheren?

Ook geschikt voor mannen! 🎉🎉🎉

Alle lichaamsdelen zijn veilig en pijnloos te behandelen. Vraag gerust naar meer informatie of boek je afspraak online