Plasma techniek

Bij een Plasma Lift behandeling worden korte energie pulsen op de huid overgebracht, zonder de huid aan te raken. Deze energie pulsen worden omgezet in warmte en dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verdampt, waardoor celvernieuwing en collageen groei in de diepere huidlaag wordt gestimuleerd. 

Met de aanmaak van de gezonde nieuwe huid wordt de huidkwaliteit en structuur verbeterd. Dit resulteert in een jonge strakke huid en zichtbare vermindering van littekens, rimpels, lijntjes en zonbeschadiging.

De resultaten zijn langdurig en kunnen zonder risico’s meerdere keren herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Revolutionaire techniek

Huidbehandeling met Plasma energie is een revolutionaire techniek waarbij celvernieuwing gestimuleerd wordt. De energie pulsen dringen door tot in de diepere huidlagen, waar ze de huid stimuleren om nieuw collageen en elastine aan te maken, met als resultaat een jonge en strakke huid.

De huidverjongende werking van Plasma energie zorgt voor structuurverbetering en verstrakking van de huid. Het is een niet-invasieve behandeling en ook nog eens betaalbaar. Daarmee is Plasma techniek het perfecte alternatief voor cosmetische chirurgie.

FAQ

Veelgestelde vragen

Doet een plasma lift behandeling pijn?

Tijdens de behandeling is de huid verdoofd en voelt u vrij weinig. Tijdens de eerste dag kan de huid branderig of warm aanvoelen. U krijgt nazorg instructies mee om dit zoveel mogelijk tegen te gaan.

Hoe lang duurt de behandeling?

Dat hangt van de grootte van de zone af. Een ooglidcorrectie met verdoving duurt een half uurtje. De verdoving heeft een inwerktijd van 15 minuten. De behandeling duur ook 15 minuten.

De tijdsindicaties voor de plasma lift behandelingen kunt u overigens bekijken in ons boekingsysteem.

Kan ik zelf naar huis rijden?

U kunt zelf naar huis rijden

Kan ik direct weer aan het werk?

Dit is afhankelijk van het soort werk. Houdt rekening met enige zwelling, korstjes en infectiegevaar (werken in een stoffige omgeving is niet aan te raden).

Nooit meer scheren?

Ook geschikt voor mannen! 🎉🎉🎉

Alle lichaamsdelen zijn veilig en pijnloos te behandelen. Vraag gerust naar meer informatie of boek je afspraak online