Reviews

Reviews

Yvonne ter Beek
2023-02-03
Ik ben sinds zomer 2022 klant bij Sandra, Its Plasmalift, de cryo en de laser ontharing bevallen beiden super goed. En ze heeft ook fantastische gezichtsbehandelingen. Ik voel mij zoveel fijner nu ik hier klant ben! December 2022 ben ik begonnen met de laser behandelingen van het hele lichaam. Ik heb nu mijn 4e behandeling gehad: er zijn al veel haartjes weg, het werkt echt perfect. Ik kijk nu al uit naar een haar vrije zomer. De gel is warm gemaakt, dat is aangenaam. Sandra werkt ook super snel, binnen ongeveer 1 uur is het hele lichaam behandeld. Professioneel en vertrouwd met de beste apparatuur welke ook veilig is en de huid mooi houdt. Liefs Yvonne
Lisette Satink
2022-11-28
Ik heb nu 3 keer een laserontharings behandeling gehad bij mijn bikini lijn, en ik ben heel erg blij, heb al bijna geen haargroei meer. De huid voelt heel glad. Sandra is een echte vakvrouw, legt alles goed uit, stelt je erg op je gemak. De salon ziet er heel netjes uit. Ze gaat heel hygiënisch te werk. Echt een aanrader.
Kelly Padberg
2022-11-28
Ik ben ongeveer een jaar geleden bij Sandra terecht gekomen voor laserbehandelingen. Ze is zeer professioneel, vriendelijk en de resultaten zijn echt super! Ik hoef me niet meer te scheren en dat is zooooo fijn! De behandelingen zijn (als je je goed scheert van tevoren) echt pijnloos en mijn huis voelt nu ook nog eens heel zacht en glad aan. Veel fijner dan scheren, waxen, harsen of epileren. Ik ben heel erg blij!
Christina van de Ven - Aslan
2022-11-28
Top service en altijd volgens afspraak stipt en vertrouwd. Lieve Sandra met een prachtig succesvol bedrijf!
Monica Broen
2022-11-02
Heel blij met het resultaat van de behandelingen, daarnaast is Sandra een heel fijn persoon.
Nurcan Yilmaz
2022-10-17
10 jaar geleden ooit gestart met ipl. Wat een hel. Never again. Via goeie recensies kwam ik hier. Ik kom net de kamer uitgelopen sessie 4 bikinilijn onderbenen en oksels! Niks gevoeld intensiteit hoger maar wat zijn ze hier goed snel effectief en klantgericht.
Edda Sayin
2022-10-09
De carbon laser peeling is echt een aanrader! De behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd en je merkt al na 2 behandelingen verschil. Je huid wordt egaler, gezonder en schoner. Daarbij luistert Sandra ook echt naar al je wensen en geeft ze goed en eerlijk advies. Ik raad het iedereen aan!
Ibrahim Ethem Ince
2022-10-09
Ik kamp al jaren met acne en ik heb van alles al geprobeerd. Van dure huidproducten, anti biotica tot aan huidbehandelingen, maar niets heeft geholpen. Op social deal kwam ik Its Plasma Lift tegen waardoor ik besloot het een kans te geven. O wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Al na de eerste keer is mijn acne drastisch verminderd en ik heb nu een veel rustigere huid gekregen! Allemaal dankzij Sandra en haar goede advies en de carbon laser peeling! Ik raad het dan ook iedereen aan! Twijfel niet en boek een afspraak. Je krijgt geen spijt!
Muriel Daal
2022-08-17
Ik heb 2 weken geleden een carbon laser peeling behandeling gehad en die was zo fijn en weldadig. Daar komt nog bij dat ik de volgende dag compleet vergat om make-up aan te brengen. iets wat ik eigenlijk nooit vergeet. Als dat geen geweldig resultaat is .... Hartelijk dank Sandra va Its PLasma Nederland. Ik kom gauw weer langs voor de volgende behandeling.Erg aan te bevelen voor een duurzaam effect!!
Gabriël Sarisin
2022-07-26
Uitermate vriendelijk ben ik hier benaderd, een zeer goede uitleg en vakbekwaamheid. Als man zijnde was ik zeer verbaasd dat ik na 1 behandeling zoveel haargroei vermindering heb, en dit vanwege mijn sterke haargroei. Na de eerste laserbehandeling zag ik minstens 60% haargroei vermindering op zones waar ik het zelf niet had verwacht. Het vernaamste waar ik mij zorgen om heb gemaakt was dat het zeer pijnlijk zou zijn, maar nagenoeg pijnloos voor een gevoelig persoon als ik. Het is echt een aanrader om je hier te laten laseren
Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan

We sturen alleen leuke acties en beauty tips

Heb jij een salon? Dan is deze aanbieding echt wat voor jou!

Revolutionair! Plasma Pen inclusief training voor €799 🎉🎉🎉

Upgrade uw salon met de innovatieve Plasma Pen inclusief basis training van Its Plasma Lift! Bestel nu voor €799 excl. btw en bied uw klanten de nieuwste technologie op het gebied van huidverjonging.