Tattoeage veilig verwijderen

VEILIG TATOEAGE EN PMU VERWIJDEREN

Of je een tatoeage nou vol trots of in een dronken bui hebt laten zetten, het kan voorkomen dat je er na een tijdje niet zo blij meer mee bent. Gelukkig heeft de technologie zich dusver ontwikkeld dat zelfs een definitieve tatoeage niet meer definitief is.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld heeft u 2-6 behandelingen nodig.

Veilig Tatoeage en PMU verwijderen

Heb jij spijt van je tattoo of PMU (permanente make-up)?
Bij Its Plasma Lift Nederland kunnen we deze veilig en effectief verwijderen met de Q Switch ND YAG LASER Pro. De resultaten van het nieuwste Q Switch ND YAG LASER Pro Tattoo Removal System zijn verbluffend. Met de verschillende golflengtes verwijderen wij elke inktkleur. Door de hoge lichtintensiteit worden de inktdeeltjes afgebroken, waardoor de inkt verbleekt en het omliggende pigment van de huid niet wordt aangetast. Tevens is deze laser makkelijk en veilig in gebruik, waardoor een groot huidoppervlak in een relatief korte tijd kan worden behandeld.

De behandeling:

Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door de inkt in de tatoeage en zal dit afbreken. Tevens zal tijdens het geven van een puls een tik te horen zijn wanneer deze op de huid komt, dit kan gevoelig zijn. De hele tatoeage zal in een keer worden behandeld, mits deze een redelijke omvang heeft en het voor de patiënt is uit te houden.

Intakegesprek:

Voordat er een behandeling wordt gestart, dient de tatoeage eerst te worden beoordeeld. De behandelaar zal u alles haarfijn uitleggen over de behandeling en uw vragen beantwoorden. Tevens zullen foto’s worden gemaakt, die zullen fungeren als beginstand. Op deze manier is later goed te zien in hoeverre de inkt is verdwenen uit de huid.

De volgende behandeling kan plaatsvinden na 6-8 weken in de tussentijd is de huid aan het herstellen van de behandeling en bezig met het afbreken van de inkt in de huid.

Gemiddeld heeft u 2-6 behandelingen nodig.

Zie hieronder het resultaat na 1 behandeling:

Na de behandeling:

Er zal een ontstekingsremmende crème worden aangebracht. Ook wordt aangeraden om de huid te koelen in de uren na de behandeling. Dit zal de zwelling en het schrijnende gevoel wat wegnemen. Tevens zal de huid direct na de behandeling rood en wat gezwollen zijn, dit zal binnen 1 a 2 dagen wegtrekken. Door de is een oppervlakkige wond ontstaan waarop zich een korstje zal vormen. De wond geneest gemiddeld binnen 7 tot 10 dagen

Advies:

1. Het is belangrijk dat het korstje intact blijft, hier dient dus niet aan te worden gekrabd. Daarnaast kan het korstje verweken door zwemmen en baden, om deze reden wordt dit afgeraden. Met douchen is het belangrijk dat er niet een harde straal op de wond staat. Bovengenoemde kan invloed hebben op de werking van het pigment van de tatoeage in de huid, wat kan resulteren in pigmentvlekken.

2. Sporten mag, maar full contact sporten wordt afgeraden.

3. De wond dient niet in contact te komen met zonlicht. Wanneer dit onvermijdelijk is, dient deze te worden ingesmeerd met een dikke laag anti zonnebrandproduct spf50. Dit dient om de twee uur herhaald te worden.

4. Houd de huid verder schoon en droog.

Heb jij een salon? Dan is deze aanbieding echt wat voor jou!

Revolutionair! Plasma Pen inclusief training voor €799 🎉🎉🎉

Upgrade uw salon met de innovatieve Plasma Pen inclusief basis training van Its Plasma Lift! Bestel nu voor €799 excl. btw en bied uw klanten de nieuwste technologie op het gebied van huidverjonging.