Training

its Plasma Lift Training

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche en bieden een training aan om kennis met jou te delen. Tijdens het intensieve 3-daagse trainingsprogramma krijg je deskundige begeleiding en zal je alles over Plasma behandelingen leren.

Het programma bestaat natuurlijk niet enkel uit theorie. Er komt ook heel veel praktijk bij kijken.
Wij vinden het namelijk uiterst belangrijk dat je de kans krijgt om de theorie in praktijk over te brengen onder professionele begeleiding. Alleen zo krijg je het vak echt onder de knie.

Ons streven is dat je na de training het vak tientallen jaren met succes uit zult voeren. Om dit waar te maken moet je uiteraard de kennis blijven doornemen en blijven oefenen, maar wij erkennen ook onze verantwoordelijkheid hierin en nemen die graag op ons.

Allereerst bieden wij na de training een gedetailleerde handleiding aan, waarin het naslagwerk uitgebreid staat beschreven. Wij verwachten immers niet dat je alle theorie tot in de details zult onthouden na een 3-daagse training en bieden je graag de mogelijkheid om op elk gewenste moment je kennis te verversen.

Heb jij interesse in deze training en een Plasma Lift apparaat? Lees hier verder over het aanschaffen en de uitleg hiervan. Ook kunt u kijken op itsyourbeauty.nl

Succesvol ondernemen

Als je de its Plasma Lift Training met succes hebt afgerond, ben je bevoegd om Plasma behandelingen in je eigen salon uit te voeren. We verwachten uiteraard dat je de theorie blijft doornemen totdat je alle kennis eigen hebt gemaakt.

Zowel het leerproces als de begeleiding houden voor ons niet op na de 3-daagse training.

Ons streven is om collega’s op te leiden, die het werk met passie en deskundigheid zullen uitvoeren. Het falen van ook maar één collega uit alle deelnemers is er voor ons één teveel. Wij blijven dan ook na de training altijd bereikbaar voor al je vragen en suggesties.

Weet dat je er nooit alleen in staat en neem gerust deel aan onze ondersteuningsgroep.

Nooit meer scheren?

Ook geschikt voor mannen! 🎉🎉🎉

Alle lichaamsdelen zijn veilig en pijnloos te behandelen. Vraag gerust naar meer informatie of boek je afspraak online